Km d’Amore @IlCalcioalCorso

Walk this way. Docke! Rekordlång prelude, eller inte. AS Romas dag D, med en sur Fuksas till attack. Romersk hybris, som kanske är capolista. Benatia-diskussionen.

Parmas helt sjuka momentum. De två sidorna av att vara ett mittenlag. Cellino, Cellino, Cellino. Inget Leeds? Km d'Amore dixit! Programmerat självmord? Maledizione misscmiami? Mancini är besviken på kebaben och vill hem till bel paese. Den sure Prandellis nya kontrakt. Florenzi-löftet. Mancosu-löftet.

Lazio aka 30 50 90, som är spännande och intressant på ett gammalt och hederligt sätt. Kallt krig fullt ut it is. Alla dessa anfallare som är i form. Hellas Milan-effekt, som också är en lekt-rommen-av-sig-effekt. Atalanta, som kanske puttrar på och därmed växlar upp istället för ner. Udinese och Scuffet ger oss ingen ro.

Trapani, som per definition är under radarn och som smider Serie A-nyckel där borta på Sicilien. Paparesta registrerar Football Club Bari 1908 och sätter sig i förarsätet. Eller är han bara chaufför? Eller skall han alltid bakom lås och bom? Varese is back! Carpi Crotone flyger fram. Desaparecido.

Direct download: kmda67.mp3
Category:Km d'Amore - prateri frizzante -- posted at: 4:05pm CET

Direct download: kmda66.mp3
Category:Km d'Amore - prateri frizzante -- posted at: 8:52pm CET

Änkan Scirea tar fight med kurvan hon tycker hånar och hädar, och kurvan svarar med kommuniké som är hård och bäst sammanfattas med orden "Och vem fan är du?"
 
Prandelli, han som är sur för att han inte får träna Juventus, testar nya talanger under "stage" i Rom och kan räkna in en rekordstark målvaktsbesättning där "den utvalde" ingår. Det är, såklart, Scuffet med två f som är utvald och den 17-årige keeperns framfart gör att precis alla måste ta sig en funderare och tänka på både Zoff och Buffon.
 
Milan genomför också en "stage", där klubbdirektörer, tränare och spelare studeras extra noga inför vad som komma skall. Det som komma skall bör vara Barbara, men måste hur som helst innebära energi av något slag i casa Milan.
 
De fyra Serie A-tränarna som visat att de är redo för en större klubb än vad man har just nu. Det som händer i Sampdoria i kölvattnet på Marotta. Gear up i Inter eller inte? 
Direct download: kmda65.mp3
Category:Km d'Amore - prateri frizzante -- posted at: 8:00am CET

Rocco Hunt, som vet vad som gäller. 64, en siffra som förpliktigar. Pappa Abizzo vs Giannini, Mancini och Vialli. Lögnen i Km d’A #63. Sorrentino, som bara sopar hem det (Oscarn) och tar oss till väntet som hör till New York (Aspettando Km d’Amore – omaggio New York) och till programmet som är döpt efter en galopphäst (Km d’A #34).

Gurgel mellan Juve/Conte och Prandelli, som är sur för att han inte får träna de vitsvarta. Juventus, som går som ett spett och som kommer att sälja en eller två av Pogba och Vidal. Milan, som är till salu och mäklas av investmentbanken Lazard. Landslaget, som fått en finfin Paletta och en spökande tröja som bara olivolja kan rädda. Buffon och Pirlo, som har händerna i var sin syltburk på samma hylla.

Pensabenes lilla rum utan fönster aka ”Banca d’Italia” har snurrat enorma summor pengar och touchat fotbollen. Santa Margherita Ligure och dess slussar tar oss till … Trollhättan. Schweiziskt triangeldrama på det napolitanska innermittfältet. Jorginho, som inte är någon Verratti och som skulle kunna finnas med i Brasilien 2014. Roma, där Sabatini stannar flera säsonger till och där Abizzo och Borell inte ser likadant på en viss Pjanic.

Fiorentina, där man får stilpoäng men inte poäng i tabellen för att åka vespa. Renzi, som är öppet byte och vars politiska gärning kan få tydligt negativa konsekvenser för ”hans” Fiorentina. Trippelmötet Juventus vs Fiorentina, där kriget mellan Della Valle och Agnelli fortsätter. Parma, som har imponerande 14 raka utan förlust. Lazio, där Lotito-stödet 30 50 90 inte var någon match för mister Reja. Dock Sud, där alla delar av klacken sluter upp.

Serie B, där ett historiskt och magiskt Trapani tar emot sportchef Faggianis gamla klubb Siena och där Baris sportchef Angelozzi just nu cashar utläggen på resande fot.

Direct download: kmda64.mp3
Category:Km d'Amore - prateri frizzante -- posted at: 9:00am CET

1