Km d’Amore @IlCalcioalCorso

63 år gammal port. Besame mucho, som var, är och alltid kommer att vara en övning i "by vs in". Dock Suds sjunde raka utan seger. Derbyt i Turin, där tyngst vägde tyngst. Bari, där familjen Matarrese går till forcerad auktion och till slut lämnar till supportrarnas stora glädje. Lazio, där siffrorna 30 50 90 ger oss motståndet mot Lotito i procent.

Hellas, där Sean rör på sig. Fiorentina, som väger så lätt att man måste jämföra med ... Hindenburg. Napoli, där ADL har trovärdighetsproblem och Mme Baudit (är hon månne av bauxit?) röker hur mycket som helst. Inter, där "Money Guy" Thohir vill att De Boer, Frank skall köra tuc tuc med "Rockus" Icardi i sätet längst fram.

Serie B, där ägarfamiljscomebackande Cesena och magiska Trapani imponerar. Serie C, där manschetter darrar. Och, det självklara konstaterandet, att Johan Cruyff inte kan ha fel.

Webcam som står på under Km d'Amore, prateriet frizzante om den vackraste fotbollen. Km d'Amore är, tillsammans med "blog tonico" och "t-shirts contropiede", Il Calcio al Corso.

 

 

Direct download: kmda63.mp3
Category:Km d'Amore - prateri frizzante -- posted at: 9:00am CET

It's the breeding, not the breed (om "by" vs "in"). Sådan far, sådan dotter (La Cellino, helt enkelt). Hårfagre och atombombsarge Conte. Venturas finest hour. Den stora taktkänslan i Torino (takten som är Vives är inte bara "regista", "l'uomo l'ordine" och det "il geometra di Petrachi" vi gillar så, utan också "metronomo insostituibile"). Så bra ett lag kan må av en riktigt bra mittback. Håller Hellas Bentegodi-fort på att börja falla? Italienska försvarare nu vs italienska försvarare då.

Direct download: kmda62.mp3
Category:Km d'Amore - prateri frizzante -- posted at: 8:58pm CET

Ghoulam! Värdelösa Milan! Marios tårar! Och Hellas, som har koll och Toni, som inte gråter. Sogliano, som går på vatten. Thohir, som betalar för kalaset. Leonardo, som är med på allt som har med Milano att göra. Percassi, som lever livet på en räkmacka i Bergamo. Diego, som gör som han vill. Dessutom den blåsvarta [...]

Direct download: kmda61.mp3
Category:Km d'Amore - prateri frizzante -- posted at: 8:47am CET

A.k.a. Det force majeureade avsnittet. Om den orogivande Marotta. Om Milans fejkade storklubbsmercato. Om turnover forzato. Om spansk furbo i Italien. Om det sköna i att vara trygg i en förlust. Om att ta Leeds tv-pengar och kasta in dom i Il Calcio. Om att Etna alltid har rätt. Om att Södern behöver Catania, och [...]

Direct download: kmdae60.mp3
Category:Km d'Amore - prateri frizzante -- posted at: 11:38am CET

1